A A+

Viziune


Pentru ASIROM, crearea de valoare sociala reprezintă nu doar o responsabilitate, dar si o oportunitate de a regandi modul in care facem afaceri, astfel incat sa obtinem o crestere economica durabila.

Compania noastra a dezvoltat deja un portofoliu puternic de programe de responsabilitate sociala. Noi credem ca succesul si contributiile sociale ale ASIROM sunt interdependente.

Viziunea, pasiunea, energia si cultura inovarii, care ne fac o companie de succes, pot fi, de asemenea, utilizate pentru a schimba in mai bine viata comunitatilor din care facem parte.

Programele de responsabilitate sociala ale ASIROM au evoluat de la modelul traditional, care implica doar donatii financiare si de bunuri materiale, catre un model in care folosim cel mai important activ – angajatii companiei – pentru a crea cu adevarat valoare sociala. 

Ne mandrim cu  realizarile angajatilor ASIROM si le multumim  tuturor pentru implicarea in programele de responsabilitate sociala ale companiei si pentru sprijinul pe care il ofera constant comunitatilor din care facem parte.

Pe parcursul ultimilor ani, in cadrul SOCIAL ACTIVE DAY,  colegii din ASIROM au aratat un interes sporit pentru actiunile de voluntariat si initiativele societatii civile.

Pentru intelegerea acordata problemelor societatii si pentru atitudinea fata de programele companiei de responsabilitate sociala, angajatii nostri demonstreaza ca angajamentul ferm asumat prin sloganul abordarii noastre de CSR, ASIROM ITI ESTE MEREU APROAPE, este mai mult decat o promisiune de marketing.