A A+
AROCLAS FORTE este o asigurare de viata cu doua componente – supravietuire si deces, având si acoperire pentru cinci riscuri suplimentare. Astfel contractarea acestui produs de asigurare confera dubla protectie financiara: pentru persoana asigurata, prin capitalul ce se va acumula la expirarea contractului de asigurare, dar si prin acoperirea unor riscuri suplimentare datorate accidentelor - acoperirii incluse in contractul de asigurare, la incheierea asigurarii; pentru familia persoanei asigurate, prin suma de bani ce se plateşte beneficiarului asigurarii in caz de deces al acestuia indiferent de cauza decesului (deces din orice cauza sau deces din accident).
Durata asigurarii este la alegere: intre 5 si 30 de ani.
Moneda contractului: LEI.
Limite ale sumei asigurate: cel putin 4.000 LEI.
Primele de asigurare pot fi platite integral, anticipat, sau esalonat, la cerere, in rate anuale, semestriale, trimestriale sau lunare.

Valabilitatea asigurarii: 24 de ore din 24 ore, pentru riscul produs oriunde in lume, dar sumele asigurate se platesc numai in România

Persoanele care au o invaliditate permanenta mai mare de 50% si care nu corespund Normelor medicale ASIROM privind asigurarile de viata, nu sunt primite in asigurare.

Poti descarca documentul de informare privind produsul de asigurare de viata Aroclas Forte - aici.