A A+

Asigurarea facultativa a culturilor agricole, a culturilor de legume, a rodului viilor, a rodului pomilor fructiferi si hameiului


Prime accesibile stabilite în mod diferenţiat pe grupe tarifare de culturi şi categorii de judeţe, în funcţie de riscurile solicitate şi sensibilitatea diferitelor culturi faţă de riscurile asigurate.

Promptitudine la plata despăgubirilor. ASIROM vă pune la dispoziție o rețea regională de specialiști pentru soluționarea optimă a dosarelor de daune.

Flexibilitate: ASIROM vă oferă posibilitatea de a alegere atât modul de stabilire a sumei asigurate, fie la valoarea producției, fie la valoarea cheltuielilor tehnologice necesare pentru realizarea producției principale, cât și modalitatea de plată a primei de asigurare, integral sau în rate, cu acordarea unui termen de păsuire la plata ratelor de primă, următoarea celei dintâi, de 15 zile, perioadă în care situația contractului rămâne neschimbată.

Reasigurare: culturile asigurate sunt protejate prin programe de reasigurare complexe, încheiate cu cei mai importanți reasigurători din lume.