A A+


Campanie CASCO - Asigura-te ca ajungi mereu la destinatie!

Asigura-te ca ajungi mereu cu bine la destinatie. Vino la ASIROM si ia-ti asigurarea auto facultativa CASCO cu 50% discount pentru clauzele suplimentare!

Protejeaza-ti masina de riscul de pierdere sau furt chei, patrundere in locuri inundate sau avarii provocate elementelor vitrate si bucura-te de asistenta rutiera, masina la schimb, reintregirea automata a sumei asigurate si o retea de service-uri extinse, totul la jumatate de pret. Platesti la jumatate, te bucuri un an intreg!

Tot la ASIROM te bucuri de constatare electronica prin call center sau la unitatile partnere, plata ratelor online si acces la toate politele si dosarele de dauna prin portalul myASIROM.

Vino in orice agentie ASIROM din tara si descopera oferta noastra.


Perioada campaniei: 01.02.2019 - 30.04.2019


In zilele noastre, detinerea unui autoturism a devenit o necesitate. Dar bucuria si confortul oferite de autoturismul propriu pot fi umbrite de evenimente neprevazute si nedorite. 
Evita toate aceste neplaceri si alatura-te celor peste 2 milioane de clienti ASIROM prin incheierea asigurarii facultative pentru cazurile de avarii si furt a autovehiculelor - 
CASCO.

Poti descarca documentul de informare privind produsul de asigurare facultativa pentru cazurile de avarii si furt a autovehiculelor - CASCO aici