De ce Global Forte?

Cand spui protectie nu te gandesti doar la tine, ci si la binele familiei. Iti doresti sa ii sti bine daca neprevazutul apare.

Pentru siguranta ta si a familiei tale am dezvoltat Global Forte, o asigurare de viata care te protejeaza pentru riscurile de baza, supravietuire si deces, si iti ofera alte 9 acoperiri suplimentare pentru familia ta.

Global Forte se adreseaza oricarei persoane fizice, cu varsta cuprinsa intre 16 si 65 de ani, rezidenta in Romania, in calitate de asigurat, iar in calitate de coasigurati pot fi fiul / fiica, sotul / sotia ori parintele asiguratului, cu varsta de pana la 65 ani.

Descarca documentul de informare privind produsul de asigurare de viata Global Forte.

Avantaje

Ai riscurile de baza acoperite:

 • Supravietuirea la termenul de expirare al contractului de asigurare.
 • Decesul din orice cauza
 • Scutire de plata a primelor in caz de invaliditate permanenta a asiguratului, mai mare de 50 %, datorita careia asiguratul a pierdut in mod permanent si definitiv cel putin jumatate din capacitatea de munca (incident produs in perioada de valabilitate a contractului de asigurare).
 • Scutire de plata a primelor in caz de invaliditate permanenta (gradul I sau II) a asiguratului din orice cauza, respectiv ca urmare a unui accident sau a unei boli (produs pe perioada de valabilitate a asigurarii).

Poti alege pana la 9 acoperiri suplimentare pentru tine si familia ta:

 • Deces din accident
 • Invaliditate permanenta ca urmare a unui accident
 • Fracturi, entorse si luxatii ca urmare a unui accident
 • Arsuri ca urmare a unui accident
 • Invaliditate temporara ca urmare a unui accident, cu o indemnizatie zilnica de spitalizare si convalescenta platibila pentru o durata maxima de 90 de zile / an de asigurare
 • Invaliditate temporara temporara din boala pe perioada spitalizarii sau pe perioada spitalizarii si asistentei ambulatorii. Indemnizatia zilnica pentru fiecare zi de spitalizare va fi stabilita la alegere, de contractantul asigurarii si va fi platibila pentru o durata maxima de an de asigurare
 • Boli grave, cu o indemnizatie fixa, platibila o singura data in caz de diagnosticare, interventie chirurgicala sau la deces
 • Interventii chirurgicale din accident

Ai bonus la maturitate, respectiv o majorare cu 10% a sumelor asigurate la expirare, care se acorda doar contractelor incheiate pe o durata mai mare de 10 ani.

Alegi cum vrei sa platesti polita ta de asigurare. Poti opta pentru plata unica ori in rate anuale, semestriale / trimestriale / lunare si beneficiezi de discounturi.

Esti protejat de efectele inflatiei prin clauza de indexare automata sau indexare la cerere a primelor de asigurare.

Ai un termen de pasuire de 30 zile la plata primelor.

Poti reactiva polita de asigurare in termen de 2 ani de la data ultimei rate de prima, prin plata integrala a primelor restante.

Poti inceta contractul de asigurare prin plata sumei de rascumparare, dupa un an de la inceputul asigurarii.

ASIGURARE DE VIAȚĂ

Ești interesat?