A A+


GLOBAL FORTE este o asigurare de viata flexibila ce confera protectie financiara, fiind accesibila oricarei categorii sociale.

Este un produs cu doua componente – supravietuire si deces (asigurarea de baza). Totodata in componenta acestui produs intra si noua acoperiri suplimentare. Asadar printr-o singura polita GLOBAL FORTE, obtineti protectie financiara dubla: pentru dvs. si de asemenea pentru familia dvs.

Protectia financiara pentru persoana asigurata se realizeaza prin capitalul ce se va acumula pana la expirarea contractului de asigurare, dar si prin acoperirea prin asigurare a riscurilor suplimentare.

Protectia financiara pentru familia persoanei asigurate se realizeaza prin suma de bani ce se plateste beneficiarului asigurarii in caz de deces al asiguratului sau prin acoperirea prin asigurare a riscurilor suplimentare pentru un membru al familiei asiguratului, in calitate de coasigurat.  


Durata asigurarii este la alegere: intre 5 si 30 de ani

Moneda contractului: LEI

Nivelul minim al sumei asiguratecel putin 4.000 LEI

Primele de asigurare se platesc dintr-o data, anticipat (pentru intreaga perioada de asigurare), la incheierea contractului. La cerere, primele de asigurare pot fi platite anticipat si in rate anuale, semestriale, trimestriale sau lunare. 

Suma asigurata din asigurarea de baza se poate plati in doua moduri:

  • dintr-o data, la expirare, sau la decesul asiguratului sau
  • sub forma de pensie lunara sau anuala pe o perioada de timp limitata, intre 4 si 30 de ani;

Alegerea modului de plata a sumei asigurate se face de beneficiarul asigurarii la depunerea cererii pentru soluţionarea drepturilor din asigurare. 

Valabilitatea asigurarii: 24 de ore din 24 ore, pentru riscul produs oriunde in lume, dar sumele asigurate se platesc numai in Romania.

Nu se primesc in asigurare: persoane cu invaliditate mai mare de 50% si persoane care nu sunt in conformitate cu normele medicale ASIROM.


Poti descarca documentul de informare privind produsul de asigurare de viata Global Forte - aici.